Etusivu » Maksu- ja toimitusehdot

Maksu- ja toimitusehdot

 
 

Toimitus

Saat tilauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksesi jälkeen. Mikäli et jostain syystä ole saanut tilausvahvistusta vuorokauden sisällä tilauksestasi, ota yhteyttä sähköpostitse info@annananna.fi.

Postitamme tilauksesi 1-3 arkipäivän kuluessa.

Nouto

Voit ostaa nannat kätevästi myös osoitteesta Helsinginkatu 6, 00500 Helsinki. Verkkokauppatilauksia ei ole mahdollista noutaa myymälästä. 

Toimitusaika

Lähetämme tilauksen 1-3 arkipäivän kuluessa. Mikäli tuote on loppunut varastostamme, otamme sinuun yhteyttä.

 

Vaihto-, palautus- ja peruutusoikeus

Annanannan verkkokaupasta ostamasi tuotteet ovat elintarvike-tuotteita, joten niillä ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Maksutavat

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia!

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

 

Asiakastietojen säilyttäminen ja luovutus

Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteys:

INFO@ANNANANNA.FI